Kecárna Playlisty
Obnov stránku
Desktop verze
Horní menu

Milioner - text

Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player.

Чувствувам кога ме набљудуваш,
И дури ти на што помислуваш,
Точно знам кај ме погледнуваш,
Добро знам јас кој си ти.

Не не сум надреална девојка,
Ни милион нема, да ме купат,
Подари ми ти милион бакнежи.

На врв на светот ти се наоѓаш,
Имаш се но се досадуваш,
Ти треба само добра девојка,
Тоа ти недостига.

Дијаманти, бисери и пари,
Дај ми друго, тоа не ме пали,
Подари ми ти милион бакнежи.

Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.

Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.

И зошто сеуште на врвот си,
Отвори срце и приземи се ти,
Дојди тука во светот мој,
Љубов ти недостига.

Дијаманти, се мојте црни очи,
Брилијанти, наредени на усни,
Подари ми ти милион бакнежи.

Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.

Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.

Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player,
Shake u like a milion dollar player, player.

Маахахаха

Boy i found out...
Everytime you call me ,
you only try to change me,
and everytime you come around
we get busy,
it's not my regios,but so you like me,
no no no is not about my money,
and girl you're funny,
and if you want me,
because you know
i am living like a milioner,
because i got what i want,
and i take what i need,
and i gotta take off with my money...

Ouou

It's not my money,but i am honey
cause i am honey...

Ouuu, is not about your money...

Дијаманти, бисери и пари,
Дај ми друго, тоа не ме пали,
Подари ми ти милион бакнежи.

Реф:
Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари љубов не се купува.

Ти си милионер,
Не сакам јас пари,
Милионер,
Друго знај ми фали,
Милионер,
Нема да ме купиш,
Со пари мене не ме купуваш.

Text přidala 979kacenka

Video přidala 979kacenka

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.