Kecárna Playlisty
Obnov stránku
Desktop verze
Horní menu

RRainer von Vielen - texty

Přidat fotku

Rainer von Vielen, vlastním jménem Rainer Hartmann, nar. 26. 2. 1977 v Kempten. Zpěvák a muzikant, píše i filmovou a divadelní hudbu.
Diskografie:
Solo projekty - 1998: Alles und noch mehr (EP)
2001: 0160-98236130 (Album)
2001: Lass es zu (Single)
2005: Rainer von Vielen (Album)

S kapelou: 2008: Kauz
2010: Milch & Honig
2012: Live den Lebenden
2014: Erden

Erden

(2014)

Video Překlad Karaoke
Copy paste video česky
Video Překlad Karaoke
Leben der Lebenden video česky
Video Překlad Karaoke
Kein zurück video
Asche zu Asche video
Sicher ist sicher video
Mein Block video česky
Přehrát celé album
Kauz

(2008)

Video Překlad Karaoke
Plan X video česky
Tanz deine Revolution video česky
Přehrát celé album
Video Překlad Karaoke
Leben der Lebenden video česky
Video Překlad Karaoke
Räderwerk video česky
Lass es zu video česky
Přehrát celé album

Rainer von Vielen ještě nemá žádného správce. Pokud jím chceš být, tak napiš. Správce může zařazovat písně do alb a dělat tu pořádek. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.