Kecárna Playlisty

RRainer von Vielen - texty

Přidat fotku
Texty písní

texty písní

Rainer von Vielen, vlastním jménem Rainer Hartmann, nar. 26. 2. 1977 v Kempten. Zpěvák a muzikant, píše i filmovou a divadelní hudbu.
Diskografie:
Solo projekty - 1998: Alles und noch mehr (EP)
2001: 0160-98236130 (Album)
2001: Lass es zu (Single)
2005: Rainer von Vielen (Album)

S kapelou: 2008: Kauz
2010: Milch & Honig
2012: Live den Lebenden
2014: Erden

Erden (2014)
    Video Překlad Karaoke Zobrazeno
    Video Překlad Karaoke Zobrazeno
Kauz (2008)
    Video Překlad Karaoke Zobrazeno
Plan X video česky 79
Přehrát celé album
    Video Překlad Karaoke Zobrazeno
    Video Překlad Karaoke Zobrazeno
Přehrát celé album


Rainer von Vielen ještě nemá žádného správce. Pokud jím chceš být, tak napiš. Správce může zařazovat písně do alb a dělat tu pořádek. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.