Kecárna Playlisty
Obnov stránku
Desktop verze
Horní menu

MMarcela Morelo - texty

marcela-morelo-585748.jpg
Texty písní

texty písní

Argentinská zpěvačka a skladatelka narozená 13. prosince 1969 ve městě Lanús. Od roku 1997 vydala 8 kritikou uznávaných alb, které se staly buď zlatými nebo platinovými. Vyhrála taktéž 5x Gardel Awards - což je nejprestižnější ocenění v Argentině.

Diskografie
Manantial (1998)
Eclipse (2000)
Tu boca (2001)
Invisible (2003)
Morelo 5 (2005)
Fuera Del Tiempo (2007)
Otro Plan (2010)
El club de los milagros (2012)

oficiální stránky: http://www.marcelamorelo.com.ar/

Video Překlad Karaoke
Luna Bonita video

Marcela Morelo ještě nemá žádného správce. Pokud jím chceš být, tak napiš. Správce může zařazovat písně do alb a dělat tu pořádek. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.