Kecárna Playlisty
Obnov stránku
Desktop verze
Horní menu

KKeiko lee - texty

Přidat fotku
Texty písní

texty písní

narozena 17. unora 1965, Keiko Lee je džezová spěvačka, puvodne z Koreje.
Diskografie - Imagine (1995)
Kickin' it with Keiko Lee (1996)
Beautiful Love (1997)
If it's Love (1998)
In Essence (2007)
Delight (2008)
Another Side of Keiko Lee (2008)
Fragile (2009)
Smooth (2010)
a jiné.

Video Překlad Karaoke
The flame video

Správcem interpreta Keiko lee je SHINRA-YAMI; . Pokud objevíš, že je zde něco špatně, tak napiš správci.
Pokud chceš být také správcem, tak pošli žádost o správcovství. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.