Kecárna Playlisty
Reklama

KKeiko lee - texty

Přidat fotku
Texty písní

texty písní

narozena 17. unora 1965, Keiko Lee je džezová spěvačka, puvodne z Koreje.
Diskografie - Imagine (1995)
Kickin' it with Keiko Lee (1996)
Beautiful Love (1997)
If it's Love (1998)
In Essence (2007)
Delight (2008)
Another Side of Keiko Lee ...
(2008) Fragile (2009)
Smooth (2010)
a jiné.
  ZOBRAZIT VÍCE

    Video Překlad Karaoke Zobrazeno


Správcem interpreta Keiko lee je SHINRA-YAMI; . Pokud objevíš, že je zde něco špatně, tak napiš správci.
Pokud chceš být také správcem, tak pošli žádost o správcovství. Texty písní, překlady a videoklipy jsou vkládány registrovanými uživateli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.