Playlisty Kecárna
Reklama

Anxhela Peristeri- Karma (Albania) - text

playlist Playlist

Ukaž píseň na Facebook

Zoti nuk ma fal
Jeta si në përrallë,
Më kish' llastuar.
Lart në qiell, si një yll,
Jetoja unë...
Qeshja si e marrë
Kur ti rënkoje.
E pashpirt,
vetëm veten doja shumë.
Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra.
Më ike ti, më ikën miqtë,
As dritë nuk ka.
Zoti nuk ma faaal.
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë,
të ndryshkur janë.
Sa të kërkoja nëpër zemra bosh,
Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
E vetme jam...
Po, e vetme jam.
Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë.
E meritoja unë të hiqem zvarrë
Fajtore jam...
Po fajtore jam
Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra.
Më ike ti, më ikën miqtë,
As dritë nuk ka.
Zoti nuk ma faaal.
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë,
të ndryshkur janë.
Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra.
Më ike ti, më ikën miqtë,
As dritë nuk ka.
Zoti nuk ma faaal.
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë,
të ndryshkur janë.

Text přidala Marienka98

Video přidala Marienka98

Je zde něco špatně?
Reklama
Reklama

Eurovision Song Contest: Rotterdam 2021

Reklama
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.